Zmeura's Weblog

You’re fired!

Posted on: august 30, 2007

images1.jpgNimeni nu vrea sa auda „You’re fired!”, mai ales un potential „apprentice”. 

„You’re fired!” este deja o marca inregistrata. Este celebra expresie a lui Donald Trump din cadrul reality-show-lui produs si gazduit de multimiliardar. In opinia mea este cel mai mare show TV din cate au existat si exista la ora actuala.

In cautarea unui om care sa-i conduca una dintre marile companii, Donald Trump este foarte drastic in privinta candidatilor care se lupta „pe viata si pe moarte” pentru a ramane in competitie pana la final.

Desi concurentii sunt dintre cei cu o pregatire profesionala foarte buna sau care conduc propriile afaceri, ei trebuie sa faca fata cu brio sarcinilor pe care le primesc si sa nu se lase influentati in luarea deciziilor, de factori emotionali, care adesea au dus la eliminarea cate unuia. 

Trump este transant, neiertator, pretentios, imprevizibil. Pentru el cheia succesului sta si in spiritul de echipa care, unora dintre concurenti, le lipseste. Elimina chiar si pe cei pe care el ii considera cei mai buni, dar care nu gandesc obiectiv in situatii de criza. Nu se da la o parte de a pune fata in fata femeile cu barbatii.

In ciuda zvonurilor legate de incetarea acestui program, se pare ca hotararea de sistare a seriei nu este definitiva. Cel mai sigur este faptul ca producatorii se vor reuni pentru o serie speciala, dedicata celebritatilor, in care acestea se vor intrece pentru a-si dovedi si alte calitati decat cele artistice. Trump vrea sa vada daca au si spirit antreprenorial.

Reality-show-ul de pe NBC este realizat in colaborare cu Mark Burnett, un renumit producator de televiziune care a adus Survivor in Statele Unite. Succesul seriei The Apprentice a determinat numeroase tari de peste ocean sa adopte formatul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog Stats

  • 99.733 hits
august 2007
L M M J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
%d blogeri au apreciat: